Saturday, 28 July 2012

Apabila Auwwww!!! Bersuara...Keratan Harakah :

..................................................
SAMM Cadang Boikot Sambutan Kemerdekaan Edisi Ke-55


PETALING JAYA: Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) mencadangkan rakyat negara ini memboikot smbutan Hari Merdeka tahun ini kerana didakwa dicemari oleh kepentingan politik kepartian Umno BN.

Pengerusinya, Badrul Hisham Shaharin berkata, tema hari kebangsaan ‘Janji Ditepati’ yang diambil daripada tema Jelajah BN adalah secara jelas mempolitikkan sambutan Hari Kemerdekaan pada kali ini.

Sedangkan katanya, sambutan Hari Kemerdekaan adalah hak seluruh rakyat negara ini merentasi batasan politik kepartian mahupun agama dan bangsa.

“Lebih baik sekiranya regim (Umno-BN) terus menggunakan tema ‘Undilan BN’ sempena menghampiri tempoh mati bagi parlimen dibubarkan dan seterusnya pilihanraya dijalankan.

“Oleh itu kami menyeru semua anak muda dan rakyat prihatin agar turut memboikot sambutan kemerdekaan yang menjadi medan politik kepartian regim BN,” katanya dalam satu kenyataan media.
...................................................


Keratan HarMungkin SAMM Auwww..!! tak ingat tema-tema hari kebangsaan yang lepas.

2011 : 1MALAYSIA TRANSFORMASI BERJAYA RAKYAT SEJAHTERA
2010 : 1MALAYSIA MENJANA TRANSFORMASI
2009 : 1MALAYSIA, RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN
Atau "DEWA" SAMM dah panas bontot & telinga dengan slogan hari kebangsaan tahun ini.t Sambutan Kemerdekaan Edisi Ke-55

Ikhlas la... aku teringin jugak nak tengok puak2 ni boikot Hari Kemerdekaan. Harap2 semua negeri PAKATAN menyambut baik seruan SAMM Auwww untuk boikot hari kebangsaan tahun ini demi menunjukan mereka tak tahan malu sampai muka jadi macam muka ikan tebal pipi  dengan slogan JANJI DITEPATI.

Aksi SAMM mandi pantai sebab terlalu panas dengan slogan Janji Ditepati.

AJK tertinggi SAMM Auwww!!

No comments:

Post a Comment