Saturday, 17 March 2012

MANISNYA BERHARAM

"I support all efforts to protect the security of the state of Israel"
"Yes my darling. Israel is our brother."

"The Holy Hadi sedang merenjis
air suci ke Anuar Ben Israel."
 Itulah kata-kata yang terkeluar dari otak aku bila baca statement baru yang dikeluarkannya dalam Majlis Makan Malam bersama pemimpin PAS di blog Jas Salleh.

SHAH ALAM - Aktiviti berniaga dengan bangsa Yahudi dibolehkan tetapi bukan dengan Zionis, tegas Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang malam tadi.
 
Sehubungan itu kata beliau, berniaga dengan Yahudi dibolehkan kerana Nabi Muhammad SAW juga pernah berurusan dalam perniagaan dengan bangsa itu ketika berada di Madinah.

"Yahudi ada dua. Satu Yahudi satu lagi Zionis. Satu bangsa dan satu lagi kefahaman.

"Walaupun boleh berniaga dengan Yahudi, tetapi Pas tetap menentang sekeras-kerasnya (aktiviti) berniaga dengan Zionis," kata beliau ketika berucap dalam pada Majlis Makan Malam Bersama Pemimpin Pas di sini.
 
Turut hadir pada majlis itu, Mursyidul Am Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang juga Menteri Besar Kelantan.

Statement di atas ini adalah Idea Munafik yang terkeluar setelah sekian lama bertarung nyawa berfikir macam nak gila, menipu untuk settlekan masalah pemimpin suci pakatan haram. Tujuan nya satu sahaja.

MENGHALALKAN YANG HARAM &
HARAM ITU WAJIB BAGI MEREKAProgram HALAL mereka :
Latihan strategi pilihanraya dari Konrad Adeneur Foundation (KAF) & Open Society
Latihan bagaimana nak menganjurkan & cara demostrasi di Viena, di Filipina.

1 comment:

  1. Macamana ni, Hadi..? Puak2 PKR dok perli Kerajaan Pusat kerana membenarkan kapal dagang Isreal lalu kat Selat Melaka itu hari.., apasal kau diam jer?

    ReplyDelete