Thursday, 10 January 2013

HADIAH UNTUK HADI AWANG & PAS

Assalamualaikum Hj Hadi Awang, Nik Aziz & semua ahli & penyokong PAS & PKR yang taksub kepada fahaman DAP.
Suatu hari nanti kita semua akan mati. Apa akan jadi bila anak, cucu & cicit kita, dibesarkan dalam suasana kalimah Allah yang dibenarkan penggunaannya kepada penganut Kristian? Masuk darjah 1 lalu bercampur dengan kawan-kawan atau cikgu yang pakai baju seperti di bawah. Adakah ENGKAU semua akan bangit dari kubur dan menasihati anak, cucu & cicit kamu? Inikah pengorbanan ENGKAU untuk menjadikan Malaysia sebagai Negara Islam?





Nasihat aku,
UNDILAH BARISAN NASIONAL
UNTUK PASTIKAN
PERKARA INI TIDAK TERJADI.

8 comments:

  1. kau ada baca al-quran tak ?? .. penggunaan nama ALLAH bukan untuk umat islam sahaja .. ALLAH untuk semua .. tolong bukak balik tafsiran al-quran sebelum membuat andaian .. aku lebih rela orang kafir memerintah Malaysia dengan mengamalkan syariat islam daripada orang Melayu yang tidak paham Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. kapir cina lahanat nak amal syariat islam? dia x suh ko cucic kandan baxx pun dah kre baik.. ko x tgk apa dia buat dgn amah amah islam indon? isu kalimah allah ini bukanye apa,, all is about menyebarkan kristian.. knp dlam bahasa melayu? kan melayu tu islam?

      Delete
  2. tahniah penyokong pkr kerana baju itu boleh jadi kenyataan coz ada org islam yang sokong..betul tak?

    ReplyDelete
  3. kau pasti 200% ke yang kafir tu akan mengamalkan syariat islam?? kalau dia orang amalkan syariat kafir amacam??

    ReplyDelete
  4. Main ramai ler yang murtad kalau macam ni...

    ReplyDelete
  5. Orang pas ni bodoh bangang pundek hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum bro..

    Mohon di pautkan blog saya ini ye..

    http://taipingcentral.blogspot.com/

    Semoga tali ukhuwah ter erat antara kita di alam maya..

    Anyway, sempoi blog bro.. Hebat..

    Tq bro..

    ReplyDelete