Monday, 26 March 2012

BANGSA BANGSAT, MEMBANGSATKAN BANGSAPenjaga Masjid Negara terpaksa lari ke kiri dan kanan menghalang peserta-peserta demo masuk ke dalam kawasan Masjid dengan memakai kasut dan selipar.

Pada minit 0.30 dalam video di bawah anda boleh lihat bagaimana seorang lelaki cina memakai seluar pendek (baju merah dan beg sandang hitam) juga cuba masuk ke kawasan masjid.

Pada minit 1.08 pula dua orang penganut krisian, Theresa Kok dan isteri kepada exco Selangor, Xavier Jayakumar cuba untuk naik ke bahagian atas masjid walaupun dihalang oleh penjaga Masjid kerana pada waktu itu adalah waktu solat zuhur.

Pada minit 1.18 pula anda boleh lihat bagaimana dua penganut kristian tersebut apabila menolak jubah yang dihulurkan petugas wanita Masjid Negara.

Pada minit 2.00 terdengar suara petugas wanita Masjid Negara yang cuba menghalang dengan berkata "time sembahyang tak boleh masuk".

Pada minit 2.12 apabila Tian Chua menghampiri Theresa Kok mereka terus bercakap dalam bahasa cina yang kita tidak ketahui apa maksudnya. Kenapa harus berbahasa cina sedangkan sebelum itu Theresa Kok menggunakan bahasa inggeris ? Itulah yang kita ragui apa yang mereka perkatakan.

Itulah keadilan dan kesamarataan yang diperjuangkan oleh PKR. Masjid pun disamakan seperti tempat-tempat lain. Bebas untuk sesiapa sahaja untuk datang berdemo dan melanyak masjid secukup-cukupnya.

Lihat juga di sini gambar no 22 dan 23 mereka memakai kasut di kawasan yang dilarang di Masjid Negara.

Tanpa disedari, Bangsa bangsat telah membangsatkan bangsa dengan ritual lilin.


Bangsa bangsat juga telah berjaya membangsatkan
bangsa dengan kepercayaan sarung tangan putihSELAMAT MEMBANGSATKAN DIRI ANDA
:: Isu menggunakan kalimah Allah untuk gereja :: Terjemahan kitab Bible dalam bahasa Melayu :: Seksualiti Merdeka LBGT

No comments:

Post a Comment